★ Sustainable Fair Fashion ★ Strijd met ons mee voor een eerlijke kledingindustrie in Bangladesh ★
★ Sustainable Fair Fashion ★ Strijd met ons mee voor een eerlijke kledingindustrie in Bangladesh ★
Winkelwagen 0

Nieuws

Fast Fashion heeft ingrijpende gevolgen voor Bangladesh!

Misschien hang je totaal geen waarde aan eerlijk geproduceerd kleding, zowel goed voor het milieu als voor de mens. Bekijk dit filmpje dan en oordeel naderhand. Klik Hier Hopelijk heb je het filmpje gezien en je bent natuurlijk vrij om de informatie mee te nemen of niet. Zolang jij zelf maar staat achter hetgeen waar jij in geloofd net zoals wij dat doen!    Bron: Waterlanders 

Meer lezen →


Together we will make clothes fair for everyone!

Met weer een nieuwe collectie gelanceerd kijken wij uit naar het komende jaar. Lake wil met deze kleurrijke collectie de gelijkheid van mensen benadrukken. Met de collectie "be colourful" staat de kleurrijkheid en diversiteit van de mens centraal.  Samen kunnen wij de kledingindustrie eerlijk maken voor iedereen. Ben bewust van de kleding die je koopt en die er verkocht wordt. 

Meer lezen →


Leefbaar loon kledingindustrie nog altijd een uitzondering

Door de competitie en de strijd om de goedkoopste productie is het nog altijd een uitzondering dat er een leefbaar loon wordt uitbetaald in de kledingindustrie. Maar wat is een leefbaar loon? En wat verdienen de arbeiders precies? Lees het in het artikel van Emy Demkes. "In alle gevallen ligt het minimumloon onder het leefbaar loon. In enkele gevallen moet het loon verdubbelen of zelfs verdrievoudigen om ook maar in de buurt van een leefbaar loon te komen" [Emy Demkes, decorrespondent.nl] Lees hier het volledige artikel van Emy Demkes op decorrespondent.nl "Waarom een leefjaarloon nog altijd een uitzondering is in de kledingindustrie". Kies...

Meer lezen →


WINTER COLLECTIE

Kunnen jullie ook niet meer wachten op de nieuwe collectie?? Nog even geduld want eind oktober wordt de nieuwe collectie verwacht. Doordat de kleding van Lake Fair Fashion duurzaam wordt geproduceerd heeft dit wat meer tijd nodig. Maar weet wat men zegt "Goed werk heeft tijd nodig!" WE KEEP YOU UPDATED!

Meer lezen →


LAKE gesupport door bekende Nederlander!

Wij bedanken Leo Alkemade voor het supporten van de LAKE collectie. Leo Alkemade koos voor het t-shirt "Mooi paars is niet lelijk". Lake Fair Fashion is Leo Alkemade erg dankbaar voor zijn bijdrage aan een betere wereld door te kiezen voor Fair Wear.     

Meer lezen →